Falcon Eyes Bi-Color LED Lamp Sophiez SO-48TD op 230V

€ 280,84
Verzending binnen
1-2 werkdagen
 • Online voorraad Verzending binnen
  1-2 werkdagen
 • Online voorraad Verzending binnen
  1-2 werkdagen
14 dagen de tijd om te retourneren

Niet tevreden met je aankoop? Gelukkig kan je meestal je artikel retourneren. Dit is wel enkel mogelijk binnen de 14 dagen na ontvangst van je product. We rekenen er op dat we je artikel terug in dezelfde, ongebruikte staat ontvangen.

Ontdek meer
Veilig kopen met BeCommerce

Art & Craft is gecertificeerd met het BeCommerce kwaliteitslabel. Dit wil zeggen dat wij gecontroleerd zijn door de onafhankelijke organisatie, Bureau Veritas Certification Belgium NV.

Groot assortiment & 2 showrooms

Groot assortiment & 2 showrooms

Ontdek meer

Reviews

Gemiddelde score
10 / 10 :
 • 10 / 10 :
  Door: op

  Ik ben echt zo verschrikkelijk blij met deze lamp! Ik moet voor mijn werk veel foto's en video's maken, maar heb geen ruimte voor grote soft-boxen. Naar mate mijn video's professioneler worden, was de kwaliteit van mijn oude led-studiolampen niet meer afdoende. Maar puur wegens ruimtegebrek nog geen nieuwe lampen aangeschaft. Tot ik online een video tegenkwam over deze lampen van Falcon Eyes. Zelfs beroepsfotografen zijn verbluft over de kwaliteit. Ze zijn wellicht niet zo perfect als heel dure softboxen, maar voor iemand die semi-professionele youtube-video's maakt en weinig ruimte heeft... is dit de beste keuze! Je leest het: een enthousiaste klant.

  Als ik een nadeel moet noemen is het 't gewicht. Ze zijn behoorlijk zwaar, dus je moet een degelijk statief erbij aanschaffen.

  • + Neemt weinig ruimte in beslag in vergelijking tot softbox
  • + Geeft geweldig zacht en helder licht
  • + Goede prijs-kwalitei
  • - Zwaa