Opgelet : maandag 1 mei is een officiële Belgische feestdag. Gelieve er rekening mee te houden dat je levering een dag later dan voorzien zal plaatsvinden. Sluiten

Expodisc Neutral White Balance Filter - 52mm

€ 85,-
Tijdelijk niet beschikbaar
(indicatief 15 werkdagen)
  • Online voorraad Tijdelijk niet beschikbaar
    (indicatief 15 werkdagen)
  • Online voorraad Tijdelijk niet beschikbaar
    (indicatief 15 werkdagen)
14 dagen de tijd om te retourneren

Niet tevreden met je aankoop? Gelukkig kan je meestal je artikel retourneren. Dit is wel enkel mogelijk binnen de 14 dagen na ontvangst van je product. We rekenen er op dat we je artikel terug in dezelfde, ongebruikte staat ontvangen.

Ontdek meer
Veilig kopen met BeCommerce

Art & Craft is gecertificeerd met het BeCommerce kwaliteitslabel. Dit wil zeggen dat wij gecontroleerd zijn door de onafhankelijke organisatie, Bureau Veritas Certification Belgium NV.

Groot assortiment & 2 showrooms

Groot assortiment & 2 showrooms

Ontdek meer

Info

De Expodisk Wit Balans Filter 52mm

Info: Hoe vaak is het niet gebeurd dat u na een dag fotograferen de foto’s bekijkt en ontdekt dat de witbalans niet klopt?

Behalve een grote teleurstelling brengt het ook extra werk met zich mee. Alle opnames moeten namelijk dan meestal in een bewerkingsprogramma geopend worden en één voor één handmatig gecorrigeerd worden.

De meeste fotografen hebben geen zin om met grote onhandige grijs/witkaarten te slepen, een handige compacte oplossing is dan een Expodisk Wit Balans Filter 52mm.

De Expodisk Wit Balans Filter 52mm is een witbalansfilter die voor op het objectief wordt geplaatst en gebruikt wordt om een handmatige witbalans in te stellen op de camera. Het is een neutraal diffusiefilter die omringend licht verzamelt en passief 18% doorgeeft aan de lichtmeter van uw camera. De meeste nieuwe digitale camera’s hebben tegenwoordig een handmatige witbalans, ook de compact camera’s.

In plaats van een grijskaart of een vel wit papier te gebruiken, houdt u de Expodisk Wit Balans Filter 52mm voor je lens, maakt u een foto, u krijgt daarmee als het ware een afdruk van de juiste witbalans. Deze foto selecteert u daarna als de handmatige witbalans. Daarna maakt u de foto, met deze geselecteerde witbalans en zonder het filter nog een keer. De ExpoDisc bestaat uit prismatische delen die het licht uit een hoek van 180 graden opvangen. Elke ExpoDisc is vooraf gekalibreerd en gemeten voor een nauwkeurige witbalans meting. Het filter kan vast geklikt worden aan het objectief. Als de diameter tussen filter en lens niet overeenkomen kan het filter eventueel ook gewoon tegen de lens gehouden worden. Dit betekent ook dat je niet voor elke lens een aparte ExpoDisc hoeft aan te schaffen. Neem het formaat van je grootste diameter en de ExpoDisc past op alle lenzen.

Kenmerken

Kenmerken
  • Kleur Zwart
Technische details
  • Kleur Zwart

Reviews

Dit product is nog niet beoordeeld! Wees de eerste en maak kans op een waardebon van € 100 voeg een review toe

Accessoires

Expodisc Neutral White Balance Filter - 52mm

Expodisc Neutral White Balance Filter - 52mm

€ 85,-
Tijdelijk niet beschikbaar
(indicatief 15 werkdagen)