Dali Kubik Free active.ls Black (per stuk)

Niet leverbaar
  • Online voorraad Verzending binnen
    4-5 werkdagen
  • Online voorraad Verzending binnen
    4-5 werkdagen

Info

DALI KUBIK FREE – De EISA-beloonde, draadloze luidspreker met echte hifi-roots.

De KUBIK FREE is een elegante draadloze luidspreker, ontworpen door het Deense merk DALI. Hij heeft een fantastisch geluid en is erg veelzijdig. Gebruik hem als losse, draadloze Bluetooth-luidspreker, hang hem onder je TV als soundbar, of voeg de passieve luidspreker, KUBIK XTRA, toe en gebruik de combinatie als een serieus – en draadloos – alternatief voor een compactsysteem of voor geweldig stereogeluid uit je TV.

De KUBIK FREE heeft pas geleden de EISA-award 2013/2014 gewonnen voor het beste product in de categorie Draadloos luidsprekersysteem.

De KUBIK FREE is verkrijgbaar in een aantal prachtige kleuren. En als je toe bent aan iets nieuws, kies je gewoon voor een andere kleur.

Geraffineerd ontwerp, fantastisch geluid, handige bediening.

Achter het elegante uiterlijk zit een tweewegluidspreker die bestaat uit een 5 bas-/middenspeaker en een 25 mm dome-tweeter, een krachtige 4-kanaals versterker van 100 watt, voor een geluidservaring op het allerhoogste niveau. En als je zin hebt in nog beter geluid, neem je de passieve KUBIK XTRA erbij en sluit je ze op elkaar aan met een kabel. De KUBIK FREE heeft bovendien een subwooferuitgang, zodat je kunt genieten van muziek en films met een 1.1- of 2.1-systeem.

Als je KUBIK FREE gebruikt als soundbar voor je TV, kan de luidspreker de IR-codes van je afstandsbediening leren. Dit betekent in de praktijk dat je het volume van de luidspreker kunt regelen met de afstandsbediening van je TV, precies zoals je gewend bent. Om hem samen met een CD-speler of iets dergelijks te gebruiken, kun je lekker achterover gaan zitten. Hij wordt namelijk geleverd met een afstandsbediening die speciaal gemaakt is voor de KUBIK FREE.

Naast de draadloze Bluetooth-aansluiting heeft de KUBIK FREE ook een USB-aansluiting voor je computer, een optische ingang voor je TV, een RCA-ingang voor bijvoorbeeld je CD-speler en een analoge 3,5 mm minijack-ingang die je kunt gebruiken voor bijvoorbeeld oudere MP3-spelers.

Reviews

Dit product is nog niet beoordeeld!
Schrijf een review Schrijf een review en ontvang €5,- korting bij je volgende bestelling