D-Link DIR-505

Niet leverbaar
 • Online voorraad Verkrijgbaar op bestelling
 • Online voorraad Verkrijgbaar op bestelling

Beknopte Kenmerken

 • Ethernet snelheid Fast Ethernet (100) Mbit/s
 • LED-indicatoren Ja
 • Ethernet snelheid Fast Ethernet (100) Mbit/s
 • Netwerkstandaard IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, IEEE 802.3, IEEE 802.3u
 • Wi-Fi Ja
Bekijk alle kenmerken

Info

Gebruikersscenario’s
- Mensen die onderweg zijn, die op afgelegen locaties werken of op reis zijn voor het werk
- Gebruikers die een enkele internetverbinding meteen en moeiteloos willen delen met andere gebruikers
- Huishoudens die het bereik van hun bestaande draadloze netwerk willen vergroten en versterken
- Gebruikers die prijs stellen op het gebruiksgemak van een apparaat dat een internetverbinding tot stand brengt of uitbreidt en tegelijkertijd als lader voor hun mobiele telefoon kan dienen

Meerwaarde voor de klant
De Mobiele Cloud Companion (DIR-505) is een draagbaar, multifunctioneel apparaat dat klein genoeg is voor uw jaszak. In zijn functie als draadloze router en Wi-Fi hotspot stelt dit apparaat u in staat om uw draadloze internetverbinding uit te breiden en te versterken. Met de geïntegreerde cloud-technologie en de gratis SharePort™ Mobile-app voor iOS en Android™ biedt de Mobile Cloud Companion u eenvoudige toegang tot uw bestanden, muziek en video's op USB-opslagmedia. Deze 'compacte metgezel' doet zijn naam alle eer aan, want u kunt er via de USB-poort1 ook uw smartphone mee opladen

Voornaamste eigenschappen van het product:
Draadloos delen van uw internetverbinding
Transformeert elke internetverbinding naar een Wi-Fi hotspot

Uw hoogstpersoonlijke mobiele cloud
Deel de inhoud van uw USB-drive draadloos met anderen met behulp van de gratis SharePort™ Mobile-app.

Vergroot het bereik van uw netwerk
Versterk uw draadloze signaal overal in huis

Mobiele lader
Dit multifunctionele apparaat laadt ook uw smartphone1 op en bespaart u onnodige bagage

Compact design
Een compact ontwerp waarmee u onderweg gemakkelijk verbinding maakt en bestanden kunt delen

Eenvoudige installatie
Hoeft slechts in een stopcontact ingeplugd te worden, geen gecompliceerde installatie of stuurprogramma's

De Mobile Cloud Companion (DIR-505) is een echte must-have voor alle reizende gebruikers van tablets en smartphones. Dit apparaatje is klein genoeg om in uw zakken te passen. Het transformeert elke internetverbinding tot een Wi-Fi hotspot die gebruikers op een eenvoudige manier hun content laat delen, bestanden laat synchroniseren of zelfs hun mobiele USB-apparaten1 laat opladen.

Meerdere modi voor al uw behoeften
Dit apparaat beschikt over meerdere draadloze bedrijfsmodi die op uiteenlopende gebruikersbehoeften inspelen.

In de router mode stelt het u in staat uw breedband internetverbinding heel eenvoudig met anderen te delen door het aan te sluiten op uw kabel- of DSL-modem. Deze functie is nuttig en handig voor iedereen die thuis of onderweg snel en eenvoudig een draadloos netwerk nodig heeft. De meeste hotels of business centra hebben een snelle bedrade netwerkinfrastructuur, maar kunnen ook een langzaam of onbetrouwbaar netwerk hebben dat niet geschikt is voor draagbare apparatuur zoals tablet-PC's. De router mode biedt reizigers de mogelijkheid om deze beperkingen te omzeilen door hun eigen draadloze verbindingen tot stand te brengen.

In de access point mode kunt u in een handomdraai een op zichzelf staand draadloos netwerk creëren. Het kan ook worden gebruikt om meteen een op zichzelf staand draadloos netwerk zonder internettoegang te creëren, zodat netwerkcompatibele apparaten veilig verbinding met elkaar kunnen maken zonder blootgesteld te zijn aan het internet of andere computers.

In de repeater mode breidt u uw bestaande draadloze thuisnetwerk uit naar uw hele huis, zodat u in elke kamer verbinding met het internet kunt maken.

In de Wi-Fi Hotspot mode maakt de Mobile Cloud Companion verbinding met een draadloze hotspot en deelt vervolgens deze enkele netwerkverbinding met apparatuur in de directe omgeving. Dit kan nuttig zijn in een hotel, luchthaven of café om zo een hotspotverbinding met meerdere apparaten te delen. Door op deze manier gebruikt te maken van een Wi-Fi verbinding kunnen de dure mobiele roamingkosten voor apparaten zoals smartphones en tablets vermeden worden. Bovendien kan deze configuratie en tweede beveiligingslaag bieden, wanneer verbinding wordt gemaakt met publieke hotspots: door de aangesloten apparaten binnen het eigen afgeschermde netwerk te houden en ze onzichtbaar te maken voor apparaten van derden op het publieke netwerk.

Bestanden delen en uw smartphonelader thuis laten
SharePort™ Mobile biedt moeiteloos toegang tot opgeslagen persoonlijke bestanden en multimedia, wanneer een harde schijf of flashdrive op de USB-poort van de router aangesloten is. Muziek, video en foto's kunnen naar meerdere gebruikers gestreamd of verzonden worden met behulp van de eenvoudige touch-based mobiele app voor iPhone®- en Android™-apparaten of naar gebruikers met een compatibele webbrowsers. De USB-poort van de router biedt nog meer gebruiksgemak door eveneens dienst te doen als stroombron voor de oplading of voeding van uw mobiele telefoon1.

Bestanden veilig openen, opslaan, delen en streamen
De Mobile Cloud Companion stelt u in staat om een gedeelde opslagruimte voor u en uw gezin, vrienden en collega's in te richten. Dankzij de ingebouwde DLNA-mediaserver kunnen films, video's, foto's en andere bestanden moeiteloos draadloos gedownload, gedeeld en gestreamd worden. Als alternatief zou u ook een USB-flashdrive kunnen gebruiken om tijdens een belangrijke zakelijke meeting een presentatie te delen met klanten of collega's. Plug de flashdrive heel simpel in de USB-poort om uw bestanden per omgaande toegankelijk te maken via uw smartphone, laptop of tablet. Dit is bijzonder handig, wanneer u een mobiele apparaat zonder USB-poorten heeft zoals een iPad. Het is bovendien heel eenvoudig om uw gedeelde opslagruimte naar eigen inzicht in te stellen: u bepaalt zelf welke bestanden en mappen u wilt delen en welke u wilt afschermen en dit biedt u volledige controle over wat u wilt delen en met wie en wanneer.

Neem hem overal mee naartoe
Dit apparaat is ontworpen voor het delen van verbindingen en bestanden onderweg en weegt daarom slechts 114 gram. Het compacte design maakt het een ideale metgezel voor op reis en het is meteen gebruiksklaar zodra het ingeplugd is.

Gemakkelijk installeerbaar, gemakkelijk in het gebruik
De installatie is supereenvoudig. Gewoon inpluggen in het stopcontact en draadloos verbinding maken met een PC of mobiel apparaat met behulp van de geïntegreerde set-up wizard. Als alternatief kunt u onze QRS Mobiele app (voor iOS) downloaden en het eenvoudige stap-voor-stap proces uitvoeren.

Reviews

Dit product is nog niet beoordeeld!
Schrijf een review Schrijf een review en ontvang €5,- korting bij je volgende bestelling

Kenmerken

Prestatie
 • Ethernet snelheid Fast Ethernet (100) Mbit/s
Technische details
 • LED-indicatoren Ja
 • Ethernet snelheid Fast Ethernet (100) Mbit/s
Netwerk
 • Netwerkstandaard IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, IEEE 802.3, IEEE 802.3u
 • Wi-Fi Ja
 • Wi-Fi-standaarden 802.11b, 802.11g, 802.11n
 • Frequentieband 2.4 - 2.4835 GHz
 • Web-gebaseerd management Ja
 • Ondersteunde beveiligingsalgoritmen 128-bit WEP, 64-bit WEP, WPA, WPA2, WPS
Poorten & interfaces
 • Aantal Ethernet poorten 1
Eisen aan de omgeving
 • Temperatuur, in bedrijf 0 - 40 °C
 • Temperatuur bij opslag -20 - 65 °C
 • Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf 0 - 90 procent
 • Luchtvochtigheid bij opslag 5 - 95 procent
Gewicht en omvang
 • Breedte 42 mm
 • Diepte 68 mm
 • Hoogte 51 mm
 • Gewicht 113.4 g
Certificaten
 • Certificering CE,FCC, IC, WHQL, DLNA, Wi-Fi
Design
 • Certificering CE,FCC, IC, WHQL, DLNA, Wi-Fi
 • LED-indicatoren Ja
 • Kleur Wit