Canon WFT-E2 II Draadloze Wifi Transmitter

Niet leverbaar
 • Online voorraad Verkrijgbaar op bestelling
 • Online voorraad Verkrijgbaar op bestelling

Beknopte Kenmerken

 • Overdracht snelheid 54 Mbit/s
 • Frequentieband 5180 - 5320 GHz
 • Ondersteunde netwerkprotocollen IEEE 802.11a ARIB STD-T71, IEEE 802.11b, ARIB STD-T66, IEEE 802.11g, ARIB STD-T66
 • Aantal Ethernet poorten 1
 • Aantal USB 2.0-poorten 1
Bekijk alle kenmerken

Info

Canon WFT-E2 II Draadloze Wifi Transmitter 

Compatible:

Canon EOS 1D Mark IV

Veilige beeldoverdracht De overdracht van beelden vanaf de camera naar een PC, externe harde schijf of FTP server verloopt nog eenvoudiger en veiliger. De Canon WFT-E2 II Draadloze Wifi Transmitter  ondersteund WPA2-PSK authentificatie en AES codering over draadloze netwerken.  IPsec codering wordt standaard toegepast bij zowel bekabelde als draadloze netwerken om te zorgen dat van elke fotograaf het persoonlijke IP beveiligd is.

Fotografie op afstand De Canon WFT-E2 II Draadloze Wifi Transmitter  stelt fotografen in staat met verschillende methoden op afstand met hun camera te communiceren. Door gebruik te maken van de meegeleverde EOS Utility software, kunnen fotografen via een netwerkverbinding eenvoudig de instellingen van een aangesloten camera bekijken en configureren. De EOS Utility stelt fotografen in staat de EOS camera's van afstand te bedienen om opnamen te maken. Dit is een belangrijk pluspunt voor studiofotografen die fijn-aanpassingen moeten aangeven aan handmatige instellingen en opnamen direct tonen op een groot beeldscherm. Of voor sportfotografen die wellicht werken met complexe, multi-camera opstellingen om de opnamen te maken die zij nodig hebben.

De WFT Server werkt met Java-enabled internet browsers en biedt meer mogelijkheden voor fotografen om vanaf een computer of portable draadloos apparaat, zoals een PDA of smartphone, camera-instellingen (ISO, scherpstelling, diafragma en sluitertijd) te wijzigen.  Dit stelt fotografen in staat hun camera's te bedienen terwijl ze onderweg zijn of in afgelegen gebieden werken waar het meenemen van een computer onpraktisch is. Een camera kan door drie verschillende computers of mobiele apparaten worden benaderd, zodat fotografen gemak en flexibiliteit kunnen combineren met volledige controle bij fotografie op afstand.

Voor professionele fotografen die op een efficiënte wijze schitterende opnamen willen maken, brengen deze nieuwe draadloze file transmitters fotografie op afstand op het volgende niveau.  Via de gekoppelde opnamefunctie kunnen tot tien slave camera's draadloos worden verbonden met een master unit die zich op maximaal 100 meter afstand bevindt.  De master camera zal de slave camera's activeren, zodat natuur- en sportfotografen het onderwerp vanuit verschillende hoeken kunnen vastleggen.

Aansluitmogelijkheden De Canon WFT-E2 II bied WiFi Protected Set-up (WPS) - of een gemakkelijk te volgen wizard - om fotografen stap voor stap te helpen de camera op te nemen in elk beschikbaar netwerk binnen het bereik.  De WFT-E2 II werkt volgens de 802.11b en g standaard en met de veel stabielere 802.11a standaard voor draadloze communicatie die wordt gebruikt bij grote sportevenementen zoals de Olympische Spelen.  Ze zijn ook uitgevoerd met een geïntegreerde Ethernet LAN poort voor een snelle verbinding met een bekabeld netwerk.

Een USB-poort en host functie stellen fotografen in staat meerdere accessoires aan te sluiten, waaronder een Bluetooth dongle voor draadloze verbinding met een GPS, zodat opnamen kunnen worden voorzien van geografische informatie.  Tot de andere aansluitopties behoren een rechtstreekse verbinding met een USB-compatibel GPS-apparaat of een externe harde schijf voor extra opslagcapaciteit. Dit stelt veel fotografen in staat hun workflow te optimaliseren.

Reviews

Dit product is nog niet beoordeeld!
Schrijf een review Schrijf een review en ontvang €5,- korting bij je volgende bestelling

Kenmerken

Prestatie
 • Overdracht snelheid 54 Mbit/s
 • Frequentieband 5180 - 5320 GHz
Protocollen
 • Ondersteunde netwerkprotocollen IEEE 802.11a ARIB STD-T71, IEEE 802.11b, ARIB STD-T66, IEEE 802.11g, ARIB STD-T66
Poorten & interfaces
 • Aantal Ethernet poorten 1
 • Aantal USB 2.0-poorten 1
Design
 • Intern Nee
Minimale systeemeisen
 • Compatibele besturingssystemen Windows 2000, Windows XP Professional, Windows Vista
  Mac OS X 10.4, 10.5
Eisen aan de omgeving
 • Temperatuur, in bedrijf 0 - 45 °C
Overige specificaties
 • Max bereik binnenshuis 150 m
 • Compatibiliteit EOS-1D Mark IV, EOS-1D Mark III, EOS-1Ds Mark III