Goed nieuws! Van maandag 18 t.e.m. zaterdag 23 december zijn onze winkels in Mariakerke en Sint-Denijs-Westrem open tot 19u. Dat is een uurtje langer dan normaal. Sluiten
Toon filters

Over Braun

Old logo braun

Het merk Braun:

Braun is een premium Duits merk voor elektrische apparaten. Braun wordt geassocieerd met design, dat gebaseerd is op het vooruitstrevende industriële ontwerpen van Dieter Rams en zijn voorgangers. Anderen associëren Braun met Duitse productontwikkeling en innovatie. Met name door Braun's vroegere uitvindingen van plexiglasdeksels voor platenspelers en de innovaties in metalen oppervlakken of kunststof vormen.

Bovenal wordt Braun gerelateerd aan onverwoestbare producten, befaamd om de betrouwbaarheid, lange levensduur en duurzaamheid.

Al deze facetten zijn waar én relevant voor Braun. Maar Braun is meer dan dat. Braun gaat 'beyond design' door het bekijken van de producten vanuit het oogpunt van de consument. Ons doel is producten te ontwerpen met oog voor detail. Producten die een verschil maken in het dagelijks leven van consumenten en door het gebruik een "Braun moment" creëren. Dit idee wordt samengevat in de slogan van Braun: "Designed to make a difference".

Braun Design banner
Strijkijze

Passend kledingonderhoud:

Vindt u het leuk om de was te doen? En hoe zit het met strijken? Onze gids bevat veel nuttige suggesties om deze routineklusjes zo leuk en productief mogelijk te maken. Ontdek alle tips hier!

ReceptenBraun

Braun recepten:

Wilt u een nieuw recept uitproberen? Hier vindt u gemakkelijk recepten met goede uitleg en enkele geheime tips en suggesties.

Braun acties:

Profiteer het hele jaar door van de interessante acties op verschillende Braun-producten. Ontdek ze hier!

I like braun