Boretti kookmodules

Toon filters

Er werden geen producten gevonden

Ook bij onze kookmodules heeft u dezelfde keuze als bij onze kookplaten. U kunt ook hier kiezen uit verschillende typen als inductie, gas, keramisch en elektrisch en uit vooraanstaande merken als Boretti, Smeg en Siemens kiezen. Onze kookmodules zijn ideaal wanneer u niet vaak kookt, niet uitgebreid kookt of maar weinig plek heeft.

Maar er zijn ook kookmodules voor mensen die juist graag vaak en uitgebreid koken en die voldoende plek hebben in hun keuken. Deze mensen kunnen een kookmodule gebruiken om hun kookoppervlak te vergroten of extra functionaliteiten toe te voegen. Misschien heeft u nu een keramische kookplaat maar vindt u het zo af en toe ook fijn om op gas te kunnen koken? Of misschien heeft u altijd al eens een grillplaat, friteuse of teppanyaki plaat willen hebben? Ook deze zijn als kookmodule verkrijgbaar en kunnen eenvoudig ingebouwd worden in uw bestaande keukenblad of kookeiland.

Kookmodule online bestellen

U kunt de kookmodule van uw keuze eenvoudig online bestellen. Bepaal uw budget, het aantal kookzones en de gewenste kleur en breedte en plaats vandaag nog een bestelling. Indien de kookmodule op voorraad is, wordt deze al binnen enkele werkdagen gratis bij u bezorgd.

Heeft u nog vragen over de mogelijkheden of over een specifiek type kookmodule? Stel uw vragen dan vrijblijvend aan één van onze medewerkers. Zij staan voor u klaar om u van passend advies te voorzien. U bent van harte welkom!

Naar boven