Belkin WeMo Maker F7C043vf

€ 92,67
Tijdelijk niet beschikbaar
(indicatief 15 werkdagen)
  • Online voorraad Tijdelijk niet beschikbaar
    (indicatief 15 werkdagen)
  • Online voorraad Tijdelijk niet beschikbaar
    (indicatief 15 werkdagen)
14 dagen de tijd om te retourneren

Niet tevreden met je aankoop? Gelukkig kan je meestal je artikel retourneren. Dit is wel enkel mogelijk binnen de 14 dagen na ontvangst van je product. We rekenen er op dat we je artikel terug in dezelfde, ongebruikte staat ontvangen.

Ontdek meer
Veilig kopen met BeCommerce

Art & Craft is gecertificeerd met het BeCommerce kwaliteitslabel. Dit wil zeggen dat wij gecontroleerd zijn door de onafhankelijke organisatie, Bureau Veritas Certification Belgium NV.

Groot assortiment & 2 showrooms

Groot assortiment & 2 showrooms

Ontdek meer

Beknopte Kenmerken

  • Compatibiliteit Smartphone, tablet
Bekijk alle kenmerken

Info

UITVINDERS KUNNEN HUN GEREEDSCHAPSKIST UITBREIDEN MET WIFI
Met de WeMo Maker kunnen uitvinders en knutselaars elektronische apparaten met een lage spanning bedienen met een smartphone of tablet. De WeMo Maker maakt gebruik van het Wi-Fi-netwerk thuis en maakt het mogelijk om apparaten aan en uit te zetten, tijdschema's in te stellen en apparaten met verschillende sensoren te verbinden.

WEMO MAKER ALS BEDIENINGSPANEEL, SENSOR OF BEHEERDER
De WeMo Maker kan worden aangesloten op vrijwel elk apparaat met een gelijkstroomschakelaar (24 V gelijkstroom bij 1 A of 12 V wisselstroom bij 2 A) en is een ideale tool voor knutselaars met kennis van elektra die het leuk vinden om apparaten uit elkaar te halen. Er kunnen verschillende 5-V digitale sensoren op de WeMo Maker worden aangesloten en bewaakt. Om WeMo-apparaten te bedienen met een smartphone of tablet hebt u alleen de WeMo-app nodig. Deze app is beschikbaar voor iOS, Android en Kindle en is gratis te downloaden. Vervolgens kunt u regels instellen om de verschillende WeMo-apparaten te bedienen op basis van de status van de WeMo Maker-sensor.

ONBEPERKTE AANPASSINGSMOGELIJKHEDEN
WeMo Maker werkt met IFTTT, een dienst waarmee u krachtige verbindingen kunt maken op basis van één simpele regel: Als dit, dan dat (IF This, Then That). U kunt elke gegevensbron op het internet als WeMo-trigger gebruiken en zelf automatische regels en schema's instellen zoals u dat wilt. Zo kunt u een trigger aanmaken om het kattenluikje te ontgrendelen bij zonsopkomst of een tijd instellen waarop uw zakelijke e-mail elke dag wordt afgesloten. Met WeMo en IFTTT kunt u het zo gek maken als u zelf wilt.

UW WEMO-ECOSYSTEEM UITBREIDEN
Belkin heeft het WeMo-ecosysteem nu verder uitgebreid met LED-lampen, een bewegingssensor, een switch die het energieverbruik bijhoudt en zelfs een Crock-Pot-slowcooker. En met de WeMo Maker kunnen gebruikers met technische kennis elk apparaat dat werkt op een lage spanning opnemen in het WeMo-ecosysteem. Omdat het systeem modulair is, bepaalt u zelf hoeveel apparaten u in huis wilt automatiseren.

In één oogopslag:
- Vrijwel elk laagspanningsapparaat bedienen
- Kennis van elektra vereist
- Triggers van allerlei sensoren gebruiken met de WeMo Maker
- Apparaten bedienen via smartphone of tablet via gratis WeMo-app
- Werkt met IFTTT voor persoonlijke aanpassingen en unieke gebruikstoepassingen
- Werkt samen met andere Belkin-producten binnen het WeMo-ecosysteem

Kenmerken

Technische details
  • Compatibiliteit Smartphone, tablet
Poorten & interfaces
  • Verbinding Bedraad en draadloos

Reviews

Dit product is nog niet beoordeeld! Wees de eerste en maak kans op een waardebon van € 100 voeg een review toe
Belkin WeMo Maker F7C043vf

Belkin WeMo Maker F7C043vf

€ 92,67
Tijdelijk niet beschikbaar
(indicatief 15 werkdagen)