Beko inductiekookplaat inbouw

Toon filters

De inductiekookplaat is een enorm veilige kookplaat. De kookplaat is alleen warm op het moment dat er een pan op staat. Zodra u de pan van de kookplaat haalt, stopt het verwarmingsproces direct. De kans op verbranden is bij een inductiekookplaat dus zeer klein. Daarnaast zijn inductiekookplaten zeer eenvoudig schoon te maken, omdat ze qua oppervlak niet meer zijn dan een glasplaat. Dat scheelt u dagelijks dan ook heel wat vervelend schoonmaakwerk.

Let wel op: voor het inductie koken zijn speciale pannen nodig. Niet iedere pan is geschikt voor een inductiekookplaat. Sommige ‘gewone’ pannen kunnen ook gebruikt worden, mits er in de pan bodem magnetiseerbaar materiaal is verwerkt. Pannen die u eerder op een gasfornuis of gaskookplaat gebruikt heeft, kunt u niet op een inductiekookplaat gebruiken. Deze zijn door het gebruik van gas wat kromgetrokken en voor inductie heeft u een perfect vlakke bodem nodig.

Uw inbouw inductiekookplaat bestellen

Online kunt u op uw gemak het gevarieerde aanbod van Art & Craft bekijken. We verkopen vooraanstaande A-merken als Siemens, Bosch en Miele. Onze inductiekookplaten zijn in verschillende prijscategorieën te koop en in meerdere kleuren als zwart, wit of roestvrij staal. Maak uw keuze voor het aantal branders of kookzones en voor handige functionaliteiten als kinderbeveiliging, een timer of een pauzefunctie.

Heeft u een keuze uit al onze inductiekookplaten kunnen maken? Bestel uw ideale toestel dan direct online. Ons bestelproces spreekt voor zich en binnen enkele werkdagen kunt u al de heerlijkste gerechten bereiden.

Naar boven