Beko schouwdampkap

Toon filters

En ondanks die hoogstaande kwaliteit, hoeft u voor een schouwdampkap niet de hoofdprijs te betalen. U vindt in ons assortiment voor ieder budget een geschikte schouwdampkap. In de kleur die u wenst, zoals roestvrij staal of antraciet, in de juiste breedte, met of zonder motor. Bekijk op uw gemak ons aanbod en ontdek alle mogelijkheden.

Welke schouwafzuigkap past bij u?

Naast belangrijke eigenschappen als de maximale afzuigcapaciteit en het geluidsniveau, kunt u onze (schouw)afzuigkappen op nog een ander belangrijk kenmerk vergelijken, namelijk de energieklasse. De energieklasse geeft aan of een bepaalde schouwdampkap een zuinig model is of niet. De meest zuinige schouwafzuigkap heeft energieklasse A, A+ of A++. Een verschil in energieklasse kan u enkele tientallen euro’s per jaar schelen. Dat is niet alleen fijn voor uw energierekening maar ook voor het milieu.

Heeft u de juiste schouwdampkap al gevonden? Bestel hem dan direct online. Wij bezorgen snel, vakkundig en gratis bij u aan de deur. Eventueel bezorgen we zelfs tot aan de derde verdieping. Daarbij nemen we uw oude afzuigkap weer gratis mee terug. Wilt u de verschillende modellen liever eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoek aan één van onze showrooms. Onze medewerkers staan hier voor u klaar om u met raad en daad terzijde te staan. Of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Naar boven