Curved Televisies

Televisie kijken is een favoriete bezigheid van veel mensen in hun vrije tijd. Heerlijk onderuitgezakt op de bank, een glas bier of wijn erbij: dat is voor velen de omschrijving van een ideale avond of middag. Want wat is er nou lekkerder dan op een regenachtige zondagmiddag voor de buis zitten? Wanneer u zich hier als echte televisieliefhebber helemaal in kunt vinden en voor 100% kijkgenot gaat, dan moet u echt de curved TV eens bekijken.   Lees meer

Toon filters

Met een curved TV ervaart u een complete beleving: goed geluid en een scherp beeld, eventueel zelfs met 3D-weergave. Het grote voordeel van een curved televisie is dat hij een panoramisch effect geeft tijdens het televisie kijken, iets dat een flatscreen televisie niet doet.

Is een curved TV ook iets voor u?

Is een curved TV ook iets voor u? Vindt u de televisie die u nu heeft aan de kleine kant? Bekijk dan het aanbod curved televisies hieronder en geniet voortaan optimaal van uw filmavonden. Bij Art & Craft vindt u een ruim aanbod televisies, stuk voor stuk van topmerken. U bent dan ook verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast kunt u kiezen uit meerdere modellen, materialen en formaten.

En u mag van Art & Craft niet alleen topproducten verwachten, maar ook een uitstekende service. Bestelt u uw ideale televisie vandaag nog voor 21.00 uur? Dan bezorgen wij hem de volgende werkdag al, helemaal gratis. Uw oude apparaat nemen wij bovendien graag voor u mee en we geven u ook nog eens 2 jaar garantie en 14 dagen het recht op het retourneren van uw nieuwe aankoop. Als dat niet heel veel voordelen zijn!

Naar boven