Curved Televisies

Televisiekijken is een van de dingen die ik het liefst doe in mijn vrije tijd. Heerlijk onderuitgezakt op de bank, een biertje of wijntje erbij en natuurlijk gaat er ook een zak chips open: dat is de omschrijving van mijn ideale avond. Of middag, als ik weekend heb. Want wat is er nou lekkerder dan op een regenachtige zondagmiddag voor de buis zitten? Ik kan me niets beters voorstellen. Natuurlijk ga ik voor 100% kijkgenot, en ben daarom op zoek naar een nieuwe televisie, liefst een curved TV.

Lees meer
Toon filters

De televisie die ik nu heb is wat ouder en ik vind hem ook wat aan de kleine kant. Op zich niet erg als voor wie af en toe voor de buis zit, maar echte een televisieliefhebber zoals ik gaat echt voor de beleving. Voor mij betekent dat: goed geluid en een scherp beeld (liefst heb ik ook 3D-weergave).
Een voordeel van een curved televisie vind ik dat het een panoramisch effect geeft tijdens het televisie kijken, iets dat ik bij een flatscreen televisie niet heb. Daarom wil ik graag een curved TV.

Ik kan niet wachten om deze films te bekijken op mijn nieuwe curved televisie:

Ik ga direct mijn nieuwe curved TV uitzoeken. Is zo’n tv ook iets voor jou? Bekijk dan het aanbod curved televisies op deze pagina en geniet voortaan optimaal van je filmavondjes!