Opgelet : 21 juli is een officiële feestdag. Gelieve er rekening mee te houden dat je levering een dag later dan voorzien zal plaatsvinden. Sluiten

Keukenrobots

Toon filters

Er werden geen producten gevonden

De multifunctionele keukenrobots van Art & Craft zijn er in allerlei aansprekende kleuren, zoals rood, groen en geel, maar ook in strak roestvrij staal en zwart. We verkopen enkel keukenrobots van vooraanstaande A-merken, zoals de bekende merken Kitchenaid en Bosch, waardoor u verzekerd bent van de beste kwaliteit voor een goede prijs. Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding dus. Een goede keukenrobot hoeft helemaal niet duur te zijn, u kunt het zo gek maken als u zelf wilt.

Ruim en gevarieerd aanbod met vele extra’s

Ook voor allerlei toebehoren bij uw keukenrobot bent u bij Art & Craft aan het juiste adres. Met de vele extra’s kunt u nóg meer met uw keukenrobot. Zo vindt u bij ons ook een ijsbereider, citruspers, pastamaker en graanmolen, maar ook een vleesmolen, worstendraaiset en bessencentrifuge vindt u in ons aanbod terug. En dat zijn slechts enkele van de vele accessoires die u bij uw keukenrobot kunt gebruiken.

Bekijk eens op uw gemak het gevarieerde aanbod om alle mogelijkheden te ontdekken. U kunt eenvoudig online bestellen. Bestelt u vandaag voor 21.00 uur? Dan wordt uw bestelling, indien voorradig, morgen al bezorgd. Dat lekkere recept dat u uitgezocht had, kunt u dus morgen meteen al gaan testen!

Naar boven