Nu 10% extra korting op alle outlet | Gebruik kortingscode Outlet10 Sluiten

AEG - 4 maanden gratis vaatwassen

Terug naar overzicht
AEG - 4 maanden gratis vaatwassen

AEG presenteert zijn A+++ vaatwassers met AirDry Toestellen met optimale prestaties, ontworpen om uw potten en pannen, bestek en glaswerk er steeds als nieuw te laten uitzien tegen een minimaal energieverbruik. 

Van1 maart 2017 tot en met31 mei 2017, bij aankoop van een AEG A+++ vaatwasser met AirDry die in aanmerking komt voor de actie, 2 packs FINISH QUANTUM MAX tabletten (= 2 X 60 tabs).

Hoe deelnemen ?

STAP 1 :
Koop een van de deelnemende AEG A+++ vaatwassers met AirDry tussen 1 maart en 31 mei 2017.

STAP 2 :
Vraag uw 2 Finish Quantum Max-verpakkingen aan: registreer het door u aangekochte toestel voor 16-6-2017 op www.aegactie.be, vul er uw persoonlijke gegevens in en upload het aankoopbewijs (een scan of een foto).

STAP 3 :
Na de validatie van uw aanvraag worden de 2 Finish-verpakkingen binnen een termijn van 6 weken naar het opgegeven adres verzonden. In geval van afwezigheid bij de levering, wordt er een bericht van aanbieding in de brievenbus achtergelaten waarop de noodzakelijke informatie staat om het pakket op te halen.

De huidige promotie kan niet met andere aanbiedingen of promoties van AEG worden gecumuleerd, behalve de AEG inbouwset promotie

Deze actie loopt van 01/03/2017 t/m 31/05/2017
Klik hier voor registratie en voorwaarden