Panier

Votre panier est vide.

Le Creuset Gietijzeren Vierkante Grillpan Mat Zwart 26cm

Pas en stock
Temporairement indisponible

Informations sur le produit

Met onze kenmerkende gietijzeren grillpan schroeit u uw eten snel dicht, zodat vocht en smaak worden behouden. Hij is perfect voor heerlijk, gezond koken – het vet loopt gewoon weg en verzamelt zich onder de ribbels. Deze veelzijdige pan helpt u ook om vlees, vis en groenten makkelijk te bereiden.

Een echt werkpaard: geschikt voor de oven, kookplaat, inductie of onder de grill.

Heerlijke gerechten: de gietijzeren constructie houdt de warmte vast, zodat het eten gelijkmatig kan bakken en bruinen. Uw overheerlijke creaties blijven bovendien langer warm aan tafel.

Eenvoudig te hanteren: dankzij de stijlvolle en comfortabele handgrepen kan hij veilig worden opgetild.

Grillgroeven: maak authentieke grillstrepen voor voedsel dat er fantastisch uitziet.

Een helpende hand: Dankzij de hulpgreep is hij eenvoudig op te tillen en te verplaatsen van uw kookplaat naar de oven of tafel.

Perfect schenken: Dankzij de tuiten aan de zijkanten kunt u eenvoudig (en zonder te druppelen) schenken.

Een regenboog aan kleuren: ons assortiment is verkrijgbaar in verschillende kleuren en geeft uw keuken levendige kleuren.

Niet te heet: kook met een constante, lage tot middelhoge warmte om uw gietijzer te beschermen en te genieten van overheerlijke resultaten.

Wordt op elegante wijze ouder: de geëmailleerde binnenkant ontwikkelt een natuurlijke patina die zich zal gedragen als een anti-aanbaklaag. Dankzij de afwerking laat het voedsel bovendien eenvoudig los en hoeft u de pan minder in te branden. Reinig het product alleen met water, zodat de patina zich kan ontwikkelen.

Het allerbeste: onze producten worden gemaakt van de beste materialen in productielocaties over de hele wereld, zodat u de kwaliteit krijgt die u mag verwachten van Le Creuset.

Spécifications

  • EAN
    0024147237846
Poids et dimensions
  • Diamètre
    260 mm
Caractéristiques
  • Couleur
    Noir
  • Matériel
    Fonte