Een klassieke “Sunday roast”, een heerlijke paella of een Japans geïnspireerde teppanyaki, allemaal gerechten met een lange traditie die vragen naar specifiek kookgerei. Om de traditie van deze gerechten verder te zetten, ontwikkelde Demeyere producten die inspelen op de benodigde bakeigenschappen.
Naast de reeksen en de bakpannen/koekenpannen bevat het gamma van Demeyere ook een zeer uitgebreid aantal specialiteiten. Het betreft hier stuk voor stuk producten die ontwikkeld werden om een bepaalde kooktoepassing optimaal te laten verlopen. De technische vereisten voor koken, bakken, roerbakken, braden, enz... zijn zeer verschillend. Het design en de gebruikte materialen worden daarom per producttype aangepast.Roestvrij staal 18/10 met Silvinox®: hygiënisch en makkelijk te reinigen5 lagenmateriaal tot aan de rand: uitstekende warmteverdelingGelaste roestvrijstalen grepen: extra stevig en hygiënischGeschikt voor de oven en alle fornuizen, inclusief inductie30 jaar garantie op productiefouten (10 jaar voor professioneel gebruik)
Demeyere Tepanplaat 54753 53 x 32,5 cm Teppanyaki/Plancha Grotere stukken vlees of vis of grotere hoeveelheden voedsel bak je best op de Teppanyaki/Plancha. Zet de plaat op twee vuren van het fornuis of in de oven. Zo bereid je bijvoorbeeld heerlijke ‘gamba’s à la plancha’ of bak je meerdere steaks, zeetongen, groenten, kleine hapjes enz. Met de Japanse ‘teppanyaki’ methode bak je in reepjes gesneden vis, vlees, groenten,... met een weinig vetstof kort aan om daarna af te werken met een marinade of (stroperige) saus. Demeyere biedt twee afmetingen aan: een kleine teppanyaki, gastronorm 2/3 (35,4 x 32,5 cm) en een grote teppanyaki, gastronorm 1/1 (53 x 32,5 cm). De grote plaat kan je zelfs in twee kookzones verdelen: plaats de plaat op twee pitten van het fornuis (een grote en een kleine) en zet de pitten op verschillende warmteniveaus. Bak de ingrediënten kort aan op de hete zone en schuif dan de bereiding door naar de minder warme zone om te laten garen of warm te houden. De teppanyaki/plancha van Demeyere zijn gemaakt van 7-lagenmateriaal tot aan de rand (4 mm) en zijn afgewerkt met de Silvinox oppervlaktebehandeling. Geschikt voor alle fornuizen, inclusief inductie. Naast de reeksen en de bakpannen/koekenpannen bevat het gamma van Demeyere ook een zeer uitgebreid aantal specialiteiten. Het betreft hier stuk voor stuk producten die ontwikkeld werden om een bepaalde kooktoepassing optimaal te laten verlopen. De technische vereisten voor koken, bakken, roerbakken, braden, enz... zijn zeer verschillend. Het design en de gebruikte materialen worden daarom per producttype aangepast.Roestvrij staal 18/10 met Silvinox®: hygiënisch en makkelijk te reinigen7-lagenmateriaal tot aan de rand (4 mm): optimale warmtespreidingTriplInduc®: hoger rendement op inductieGelaste roestvrijstalen grepen: extra stevig en hygiënischGeschikt voor de oven en alle fornuizen, inclusief inductie30 jaar garantie op productiefouten (10 jaar voor professioneel gebruik)Gastronorm 1/1
Deze serie brengt het beste van twee werelden samen: robuust, stevig, ‘American style’ kookgerei in combinatie met Demeyere technologie en Europees erfgoed. Dit uitgebreide gamma met een industrial look, ontworpen door Belgisch designer Stefan Schöning, zorgt voor een leven lang kookplezier.Roestvrij staal 18/10 met Silvinox®: hygiënisch en makkelijk te reinigen5 lagenmateriaal tot aan de rand (3 mm): uitstekende warmtespreidingGelaste roestvrijstalen grepen met speciale 'gezandstraalde' oppervlakteGeschikt voor de oven en alle fornuizen, inclusief inductie30 jaar garantie op productiefouten (10 jaar voor professioneel gebruik)Geleverd met braadrooster
- Matte afwerking- 3 lagenbodem - 7,5 mm- Roestvrij Staal 18/10- Ø 46 cm Naast de reeksen en de bakpannen/koekenpannen bevat het gamma van Demeyere ook een zeer uitgebreid aantal specialiteiten. Het betreft hier stuk voor stuk producten die ontwikkeld werden om een bepaalde kooktoepassing optimaal te laten verlopen. De technische vereisten voor koken, bakken, roerbakken, braden, enz... zijn zeer verschillend. Het design en de gebruikte materialen worden daarom per producttype aangepast.Roestvrij staal 18/10, mat gepolijst3-lagen capsulebodem, 7,5 mmGelaste roestvrijstalen grepen: extra stevig en hygiënischGeschikt voor de oven en alle fornuizen, inclusief inductie10 jaar garantie op productiefouten (geen garantie voor professioneel gebruik)Ø 46 cm-¤ 35 cm-14 l
Roestvrijstalen pan: optimale warmtespreiding. Het meerlagenmateriaal tot aan de rand zorgt voor een zeer goede warmtegeleiding en maakt bakken op een lage stand van het vuur mogelijk. Wanneer de pan voldoende warm is, moet u enkel het vuur verlagen en de pan doet de rest. Door het slim ontwerp van de nieuwe rand bij de Multifunction bakpannen zijn ze voortaan 100 % vaatwasbestendig.Roestvrij staal 18/10 met Silvinox®: hygiënisch en makkelijk te reinigen7-lagenmateriaal tot aan de rand (3 mm): optimale warmtespreidingTriplInduc®: hoger rendement op inductieGegoten, gelaste roestvrijstalen grepen: extra stevig en hygiënischGeschikt voor de oven en alle fornuizen, inclusief inductie30 jaar garantie op productiefouten (10 jaar voor professioneel gebruik)Ø 20 cm-¤ 14 cm
Roestvrijstalen pan: optimale warmtespreiding. Het meerlagenmateriaal tot aan de rand zorgt voor een zeer goede warmtegeleiding en maakt bakken op een lage stand van het vuur mogelijk. Wanneer de pan voldoende warm is, moet u enkel het vuur verlagen en de pan doet de rest. Door het slim ontwerp van de nieuwe rand bij de Multifunction bakpannen zijn ze voortaan 100 % vaatwasbestendig.Roestvrij staal 18/10 met Silvinox®: hygiënisch en makkelijk te reinigen7-lagenmateriaal tot aan de rand (3 mm): optimale warmtespreidingTriplInduc®: hoger rendement op inductieGegoten, gelaste roestvrijstalen grepen: extra stevig en hygiënischGeschikt voor de oven en alle fornuizen, inclusief inductie30 jaar garantie op productiefouten (10 jaar voor professioneel gebruik)Ø 24 cm-¤ 18 cm
Roestvrijstalen pan: optimale warmtespreiding. Het meerlagenmateriaal tot aan de rand zorgt voor een zeer goede warmtegeleiding en maakt bakken op een lage stand van het vuur mogelijk. Wanneer de pan voldoende warm is, moet u enkel het vuur verlagen en de pan doet de rest. Door het slim ontwerp van de nieuwe rand bij de Multifunction bakpannen zijn ze voortaan 100 % vaatwasbestendig.Roestvrij staal 18/10 met Silvinox®: hygiënisch en makkelijk te reinigen7-lagenmateriaal tot aan de rand (3 mm): optimale warmtespreidingTriplInduc®: hoger rendement op inductieGegoten, gelaste roestvrijstalen grepen: extra stevig en hygiënischGeschikt voor de oven en alle fornuizen, inclusief inductie30 jaar garantie op productiefouten (10 jaar voor professioneel gebruik)Ø 28 cm-¤ 22 cm
Roestvrijstalen pan: optimale warmtespreiding. Het meerlagenmateriaal tot aan de rand zorgt voor een zeer goede warmtegeleiding en maakt bakken op een lage stand van het vuur mogelijk. Wanneer de pan voldoende warm is, moet u enkel het vuur verlagen en de pan doet de rest. Door het slim ontwerp van de nieuwe rand bij de Multifunction bakpannen zijn ze voortaan 100 % vaatwasbestendig.Roestvrij staal 18/10 met Silvinox®: hygiënisch en makkelijk te reinigen7-lagenmateriaal tot aan de rand (3 mm): optimale warmtespreidingTriplInduc®: hoger rendement op inductieGegoten, gelaste roestvrijstalen grepen: extra stevig en hygiënischGeschikt voor de oven en alle fornuizen, inclusief inductie30 jaar garantie op productiefouten (10 jaar voor professioneel gebruik)Ø 32 cm-¤ 26 cm